fbpx
 

Πόσο Κοστίζει Μια Ιστοσελίδα Ή Ένα Eshop ;

Πόσο Κοστίζει Μια Ιστοσελίδα Ή Ένα Eshop ;

Πιθανότατα θα έχετε φτάσει σε αυτό το άρθρο , διότι είστε στην αναζήτηση και στην έρευνα για την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας. Μήπως είστε μία μικρή επιχείρηση που θέλει δημιουργήσει την ιστοσελίδα της από την αρχή , ή ένας μεγάλος οργανισμός που θέλει να ανασχεδιάσει την ιστοσελίδα του, ή μήπως είστε ένας ελεύθερος επαγγελματίας που θέλετε να παρουσιάσετε το έργο σας;

Ανεξάρτητα από τον τύπο της εταιρείας που έχετε, ή της θέση που κατέχετε , η Web Force είναι εδώ για να σας βοηθήσει να καταλάβετε το πλήρες κόστος που έχει να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα. Έχουμε μία ιδιαίτερη προσέγγιση στα project που μας ανατίθενται, για να πετύχουμε τους στόχους των πελατών μας ανάλογα με το διαθέσιμο budget τους.

Για να μπορέσουμε να αναλύσουμε πόσο κοστίζει μία ιστοσελίδα πρέπει πρώτα να κατηγοριοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Το κόστος οποιαδήποτε ιστοσελίδας έρχεται σε συνάρτηση με το χρόνο που απαιτείται για να κατασκευαστεί.

Για τις μικρές ή τις μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν μία ιστοσελίδα παρουσίασης ,οι τιμές που μπορεί να βρει κάποιος στην αγορά ξεκινάνε από τα 300 ευρώ και φτάνει μέχρι και μερικές χιλιάδες ευρώ.

Φυσικά κάποιος μπορεί να κατασκευάσει και μόνος του την ιστοσελίδα δωρεάν, βέβαια με όλους τους κινδύνους που μπορεί να υπάρχουν.Γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά και το εύρος στις τιμές της αγοράς;

You cannot copy content of this page