fbpx
 

Επιδότηση για δημιουργία E-Shop μέσω ΕΣΠΑ

Επιδότηση για δημιουργία E-Shop μέσω ΕΣΠΑ

Επιδότηση για δημιουργία E-Shop μέσω ΕΣΠΑ. Αναζητάτε επιδότηση ΕΣΠΑ για την δημιουργία του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος?  Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, μέχρι το τέλος της χρονιάς αναμένεται νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα το κόστος δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Επιδότηση για δημιουργία E-Shop μέσω ΕΣΠΑ

Σε ποιους απευθύνεται και ποια είναι η διαδικασία αιτήσεων

Επιδότηση για δημιουργία E-Shop μέσω ΕΣΠΑ. Το πρόγραμμα, όπως εξήγησε ο υφυπουργός, θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες καλύπτονται από υφιστάμενη δράση. Υπενθύμισε, σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες, ότι πρόκειται για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021 (οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά ).

Με το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης, για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 και καλύπτει την κατασκευή και μερικώς υποστήριξη μέχρι το ποσό των 5000 ευρώ κατά 100%. Το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί γι’ αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά και θα περιλαμβάνει περίπου 16.000 επιχειρήσεις. Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας θα πρέπει να έχετε καταθέσει την δική σας πρόταση όσον αφορά το σχεδιασμό, το αντικείμενο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του e-shop.

Είστε έτοιμοι για το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα?

Αν θέλετε και εσείς να έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να είναι η επιχείρηση σας 24 ώρες το 24 ανοιχτή προς τους πελάτες σας, Η WebForce αναλαμβάνει την κατασκευή του e-Shop σας με ένα ολοκληρωμένο πακέτο – πρόταση που θα περιλαμβάνει ένα πλήρως λειτουργικό, σύγχρονο και εύκολο προς τον χρήστη και εσάς σχεδιασμό e-shop με πολλές έξτρα λειτουργίες και χαρακτηριστικά, δωρεάν υποστήριξη για 1 χρόνο και δωρεάν φιλοξενία του e-shop για 1 χρόνο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος πέρα του ποσού που θα καλύψει το ΕΣΠΑ!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε την διαδικτυακή σας προβολή!

You cannot copy content of this page